Proizvodi

Bela halva sa ukusom vanile 2,5kg
20/06/2020
Bademov puter
15/07/2020
Prikaži sve

Halva sa aromom čokolade 2,5kg

рсд1,440.00

Kategorija:

Halva sa ukusom čokolade je orijentalni slatkiš, omiljen među ljubiteljima zdravih poslastica. Ukoliko ne možete da odolite ukusu čokolade, izaberite Ivadex tahan halvu sa aromom čokolade i zasladite se zdravo.

Mi je za vas izrađujemo ručno, po proverenoj tradicionalnoj recepturi starih majstora halve iz Grčke i Turske, od prirodnih sirovina.

Mislili smo na sve koji vode računa o zdravlju i ishrani, ali vole da se dobro zaslade. Zato, za razliku od većine halvi u ponudi, Ivadex tahan šarena halva je vrhunskog kvaliteta, bez štetnih  dodataka, konzervanasa, glukoze i palminog ulja.

Tahan halva se pravi od susam paste, a uz kakao i aromu čokolade postaje pravi užitak za sva čula. Handmade proizvodnjom sačuvali smo sve zdrave sastojke susama u savršenoj teksturi koja se topi u ustima. Karakterističan prošarani izgled čini je i estetski neodoljivom.

Šarena halva, tradicionalni kolač sa ukusom čokolade je zdrava, hranljiva i ukusna poslastica. Preporučuje se veganima, vegetarijancima, ljudima koji su na postu i svima koji biraju da se zaslade kvalitetno.

Zasladite se zdravo i kvalitetno

Glavni sastojci:

  • Susamova pasta (tahini)
  • Šećer
  • Kakao

Tahan halva sa aromom čokolade ručno je izrađena od susamove paste najvišeg kvaliteta. Susamov puter ima izuzetnu energetsku i hranjivu vrednost. Minerali i vitamini važni za pravilno funkcionisanje organizma, vlakna i proteini čine handmade halvu zdravim izborom u ishrani. Tahan halva je izvor gvožđa, kalcijuma, kalijuma i vitamina B grupe. Pored potrebne energije koja okrepljuje celo telo, ako ovu poslasticu uvrstite u svakodnevnu ishranu dobijate i bolju krvnu sliku, jače kosti i mišiće i uravnotežen nervni sistem.

Visoka kalorijska, ali i nutritivna vrednost u praksi znači da će vam mala količina biti dovoljna da zadovoljite potrebu za slatkišima, ali i važnim mikro elementima.

Zaljubićete se na prvi zalogaj

Tahan halvu sa ukusom čokolade najbolje je čuvati dobro zatvorenu na suvom i hladnom mestu. Iako je jedna od najzdravijih poslasica, zbog izuzetne energetske vrednosti koju joj daju susam i šećer, potrebno je komzumirati je umereno.

Halva je odličan način da se zasladite i istovremeno nadoknadite izgubljenu energiju nakon bavljenja sportom, posle napornog dana ili ako postite. Ako postite ili se hranite veganski, ovo je savršen način da unesete dnevnu dozu energije i hranjivih sastojaka.

Tahan halva će vam pomoći i da izgradite zdrave navike kod dece.

Halva sa aromom čokolade može biti i vaš skriveni adut kada naiđu iznenadni gosti, jer ovoj starinskoj poslastici teško je odoleti. Iseckajte je na kockice ili kriške, a razigrane čokoladne šare pomoći će vam da je servirate kao profesionalac.