Pravila privatnosti

S.Z.T.R. Ivadek (u daljem tekstu „mi“, „nas“, „naš“ itd.) Je vlasnik veb stranice vvv.ivadeks.rs („veb lokacija“). Ovo obaveštenje opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas prilikom posete našoj veb lokaciji i objašnjava kako te podatke koristimo i korake koje preduzimamo da ih zaštitimo.
 
Molimo pročitajte ovu izjavu pažljivo da biste saznali kako prikupljamo, obrađujemo, štitimo ili na drugi način koristimo vaše lične podatke. Koje podatke prikupljamo o vama i kako ih koristimo?
 

Koje podatke prikupljamo o vama i kako ih koristimo?

Generalno, možete posetiti našu veb lokaciju bez otkrivanja ličnih podataka o sebi. Ne prikupljamo lične podatke o vama (kao što su vaše ime i podaci za kontakt) kada posetite ovu veb stranicu, osim ako dobrovoljno ne predate podatke koristeći jedan od dostupnih obrazaca za specifičnu svrhu (kontakt obrazac, obrazac, obrazac za prijavu, obrazac za upis bilten) i na taj način dati svoju saglasnost na prikupljanje i korišćenje vaših ličnih podataka u navedene svrhe. Svi se lični podaci koriste isključivo u svrhe u koje su prikupljeni i za koje je dana saglasnost. Saglasnost za obradu ličnih podataka mogu dati lica starija od 16 godina, dok za osobe mlađe od 16 godina saglasnost može dati roditelj ili staratelj. Nećemo na bilo koji način učiniti dostupnim prikupljene podatke neovlaštenim trećim licima, osim u svrhu predviđenu zakonom. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestanka ugovornog odnosa, a najkasnije nakon isteka svih zakonskih obaveza u vezi sa skladištenjem ličnih podataka. Evo dodatnih okolnosti u kojima ćemo vaše podatke deliti sa ovlašćenim trećim licima i dodatne svrhe u koje koristimo vaše podatke:

Računovodstvo

Podatke delimo sa našim računovođama za poreske svrhe. Na primer, delimo račune koje izdajemo i dobijamo sa našim računovođama u svrhu popunjavanja poreskih prijava i računa na kraju godine.

 

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj veb lokaciji

Treba imati na umu da se neosobni podaci i podaci mogu automatski prikupljati putem naših Internet servera ili pomoću kolačića. Kliknite ovde da biste pročitali našu politiku kolačića. Primeri informacija o vašoj upotrebi stranice uključuju: najposećenije i najgledanije stranice i linkove na našoj veb lokaciji, broj popunjenih obrazaca, vreme provedeno na stranici, najpopularnije ključne reči koje vode korisnike na našu veb lokaciju, vašu IP adresu, informacije prikupljene putem kolačića, podatke vašeg uređaja kao što su podešavanja hardvera, sistemska aktivnost, vrsta pregledača itd.

Informacije dobijene o vama koristimo za jednu ili više od sledećih svrha:
 
  • Da biste prilagodili svoje korisničko iskustvo (prikupljene informacije nam pomažu da bolje odgovorimo na vaše individualne potrebe);
  • Da poboljšamo našu veb stranicu (neprekidno težimo da poboljšamo ponudu naše veb stranice na osnovu povratnih informacija koje dobijamo od naših posetilaca);

Uporaba kolačića

Kolačići su male tekstualne datoteke koje na vašem računaru čuvaju veb lokacije koje posećujete. Kolačići obično pamte vaša lična ili veb podešavanja, poput vašeg preferiranog jezika ili adrese. Kasnije, kada posetite istu veb stranicu, pregledač vraća one tekstualne datoteke koje pripadaju toj veb stranici. Ovo omogućava veb lokaciji da prikazuje informacije prilagođene vašim željama.

Kolačići sesije se brišu nakon zatvaranja pregledača. Koriste se za čuvanje privremenih podataka, kao što je sadržaj korpe za kupovinu. Možemo ih koristiti za pristup našem sadržaju. Stalni kolačići ostaju na vašem računaru čak i nakon što zatvorite pregledač. Veb stranice ih koriste za čuvanje podataka, kao što su vaše korisničko ime ili lozinka, koji se spremaju na prijavu svaki put kada posetite veb lokaciju. Trajni kolačići ostaće na vašem računaru danima, mesecima, čak i godinama. Koristimo uporne kolačiće da bismo bolje razumeli navike naših korisnika i da bismo poboljšali veb lokaciju u skladu sa vašim potrebama. Ovi podaci su anonimni – ne možemo videti pojedinačne podatke korisnika.

Google Analitycs

Analitycs kolačiće koristimo za prikupljanje informacija o načinu na koji korisnici stupaju u interakciju s našom web stranicom. Koristimo ove informacije za izradu izvješća i kao pomoć pri poboljšanju web stranice. Kolačići prikupljaju podatke u anonimnom obliku, uključujući i broj posjetitelja web stranice s kojih su posjetitelji došli na našu web stranicu i stranice koje su posjetili. Ako ne dozvolite te kolačiće, nećemo moći uključiti vaš posjet u našu statistiku.

 

Veze do trećih lica

Na našoj veb stranici ne nudimo niti pružamo usluge ili proizvode trećih strana.

Zaštita vaših podataka

Da bismo zaštitili lične podatke koje pošaljete putem ove veb stranice, koristimo fizičke, tehničke i organizacione mere bezbednosti. Konstantno nadograđujemo i testiramo našu sigurnosnu tehnologiju. Ograničavamo pristup vašim ličnim podacima samo na one zaposlene koji ih moraju znati kako bi vam pružili određene pogodnosti ili usluge. Pored toga, edukujemo naše zaposlenike o značaju poverljivosti podataka i zaštite privatnosti i zaštite vaših podataka.

Pristupite i ažurirajte svoje lične podatke

Naš korisnik u svakom trenutku ima sledeća prava:

  • pravo na pristup podacima i pristup podacima
  • pravo da budemo informisani o obradi ličnih podataka
  • pravo na prenosivost podataka
  • pravo na povlačenje saglasnosti
  • pravo prigovora
  • pravo na ispravku i promenu ličnih podataka u slučaju da su podaci nepotpuni ili netačni
  • pravo na štrajkovanje u slučajevima poput prestanka svrhe obrade, povlačenja saglasnosti ili u slučaju pritužbe

 

Ukoliko želite ostvariti neko od navedenih prava, kontaktirajte nas na email: ivadexbatocina@gmail.com

Također nas možete kontaktirati i telefonom koji je naveden na web stranici ili putem slanja pošte na našu adresu koja je navedena na web stranici.

 

Obaveštenje o kršenju ličnih podataka

U slučaju kršenja ličnih podataka, obavestit ćemo vas i nadležni nadzorni organ putem e-maila u roku od 72 sata od razmjera kršenja podataka, obuhvaćenih podataka, mogućeg uticaja na naše usluge i naših planiranih mjera zaštite podataka i ograničavanja bilo kakvih štetnih učinaka na pojedince.

Uslovi kupovine:

Kada naručite proizvod dobijate potvrdu na mail da ste uspešno poručili i datum pristizanja paketa.

Isporuku naših proizvoda vršimo na celoj teritoriji Republike Srbije. Prozvod vam donosi kurir na vašu adresu.

Svaki poručen paket je upakovan u adekvatnu ambalažu kako ne bi došlo do oštećenja proizvoda prilikom transporta.

Načini plaćanja:

Pouzećem

 

Upustvo za naručivanje:

Samo online

 

Reklamacije:

Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke postoje vidna oštećenja na kutiji, potrošač je dužan da pogleda proizvod i ukoliko je oštećen da pozove kurirsku službu kako bi kurir napravio zapisnik i preuzeo oštećeni proizvod.

Ukoliko je sa paketom sve u redu ali ipak postoji neka greška ili oštećenje, pišite nam na ivadexbatocina@gmail.com Oštećenja možete prijaviti u roku od najviše 2 dana od datuma preuzimanja paketa.

Potrošač nema pravo na reklamaciju ukoliko je nedostatak na robi nastao njegovom krivicom.