O nama

Naša priča

“Ivadex” je porodična manufaktura za izradu halve i zdravih putera od orašastih plodova. Na temeljima višegodišnjeg iskustva i ljubavi prema zdravoj, tradicionalno pripremljenoj hrani, 2003. godine osnovali smo porodično preduzeće za proizvodnju domaće halve. Od tada koračamo napred sigurnim koracima, pažljivo osluškujući želje i potrebe naših klijenata i usavršavajući se svakog dana.

Da smo na dobrom putu govori sve veći broj ljudi koji svakodnevno uživaju u našim proizvodima.

 

Handmade halva po originalnom receptu starih majstora

Porodični koreni sa juga Severne Makedonije i Grčke pomogli su nam da posle dugog traganja dođemo do pravog tradicionalnog recepta za halvu.

Zanat i tehniku učili smo strpljivo i predano od pravih majstora za halvu, koje je danas teško pronaći. Tako smo došli do savršenog recepta za zdravu halvu, idealne teksture i ukusa, bez palminog ulja i glukoze. Rešili smo da ga podelimo sa svim ljubiteljima ove ukusne orijentalne poslastice.

Zato danas, nakon toliko godina, sa ponosom možemo da kažemo da jedini na našim prostorima imamo pravu ručno rađenu halvu. Za sve koji vole tradicionalne slatkiše i one koji će ih zavoleti na prvi zalogaj, našu ponudu čine:

  • Bela halva
  • Halva sa aromom čokolade

Kada smo halvu doveli do savršenstva, odlučili smo da se posvetimo drugim proizvodima.

 

Ukusni i zdravi puteri od orašastih plodova

Naš asortiman postaje bogatiji za putere od 100% čistog zrna, bez štetnih konzervanasa, aroma i masnoća.

Izaberite omiljeni, ali prethodno preporučujemo da ih probate sve:

  • Kikiriki puter
  • Puter od badema
  • Puter od lešnika
  • Puter od susasma – tahini
  • Puter od pistaća

U želji da vam ponudimo nešto zdravo, ukusno i novo, jedini na našem tržištu proizvodimo puter od pistaća.

 

 

Zašto da izaberete Ivadex proizvode?

Mi već dve decenije radimo ono što volimo, u čemu najviše uživamo i to delimo sa vama. I tako skoro dve decenije, jer znamo da zdrava hrana može biti i ukusna. Na tržište plasiramo isključivo proizvode koje i sami koristimo, po najvišim standardima kvaliteta sirovina i izrade. Kupci su glavni junaci naše priče i sva svoja znanja i veštine upotrebili smo da do vaše trpeze stignu domaći, zdravi i ukusni proizvodi.